Transistor: Symfonie van het lot

Transistor: Symfonie van het lot

Prijs

15.79

  • Code product:N4663773
  • Rating: 736
  • Productweergaven: 142309
  • Beschikbaar : 94
  • Levering (werkdagen): 2

"Transistor" is een meeslepende duik in de unieke wereld van sciencefiction waar elke actie van je personage ertoe doet. Van de makers van het veelgeprezen spel Bastion, "Transistor" biedt een unieke ervaring van het combineren van snelle actiescènes, diepgaande verhalen en visuele schittering.

Dompel jezelf onder in een verbazingwekkend verhaal over verlies, wraak en de kracht van een mysterieus wapen dat bekend staat als de Transistor. In dit spel ontmoet je Beautiful, een zangeres die te maken heeft gehad met een mysterieuze tegenstander die haar niet alleen van haar stem heeft beroofd, maar ook van de hele wereld die ze ooit kende. Ze verwerft de Transistor, een instrument dat haar lot en mogelijk het lot van de hele stad zal veranderen.

De gameplay van "Transistor" biedt een combinatie van strategische planning en snelle gevechtsscènes. Je verkent de stad Claverne, ontdekt haar geheimen en vecht tegen vijanden in spannende real-time gevechten of maakt van de gelegenheid gebruik om de tijd stil te zetten en je volgende zet te plannen.

"Transistor" is echter niet zomaar een spel, het is een prachtig kunstwerk gemaakt met liefde voor detail. Geweldige muziek, een uniek ontwerp en een spannende verhaallijn zullen je reis door de wereld van "Transistor" onvergetelijk maken.

Dompel jezelf onder in de sfeer van intriges en gevaar, ga op een ongelooflijk avontuur waar jouw keuzes ertoe doen. Ontdek "Transistor" en dompel jezelf onder in een wereld waar elke actie het lot bepaalt.

Bestel hier