Synthoscape | Betaling en verzending

Welkom op onze betaal- en verzendpagina! Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft over de betalings- en verzendmethoden die beschikbaar zijn wanneer u bij ons winkelt.

Betalingsmogelijkheden:

Voor uw gemak bieden we meerdere betaalmethoden, waaronder creditcards/betaalkaarten, PayPal en Apple Pay. Alle transacties zijn veilig en we slaan nooit betalingsinformatie op onze servers op. Houd er rekening mee dat betaalmethoden per land kunnen verschillen en dat sommige betaalmethoden mogelijk niet beschikbaar zijn in uw regio.

Verzend opties:

We verzenden onze producten over de hele wereld en we bieden verschillende verzendopties om aan uw behoeften te voldoen. Standaard verzending is gratis voor bestellingen boven een bepaald bedrag, en we bieden ook expresverzending tegen een extra vergoeding. Houd er rekening mee dat de levertijden kunnen variƫren, afhankelijk van uw locatie en de verzendmethode die u kiest.

Internationale verzending:

We bieden internationale verzending naar de meeste landen, maar houd er rekening mee dat internationale bestellingen onderhevig kunnen zijn aan extra douanekosten en invoerrechten, die de verantwoordelijkheid van de klant zijn. Voordat u een bestelling plaatst, raden we u aan contact op te nemen met uw lokale douanekantoor voor informatie over deze kosten.

Uw bestelling volgen:

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met trackinginformatie. U kunt deze informatie gebruiken om uw levering online te volgen.

Retourneren & Ruilen:

We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop en bieden een probleemloos retour- en omruilbeleid. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling. Houd er rekening mee dat voor sommige producten een specifiek retourbeleid geldt, dus lees de productbeschrijving zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.

Als je vragen hebt over onze betalings- en verzendmethoden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen.