Synthoscape | Retourneren en ruilen

Hallo, en bedankt voor het kiezen van onze winkel! Soms lukt het niet helemaal, en dat begrijpen we helemaal. Daarom hebben we een flexibel omruil- en terugbetalingsbeleid ontwikkeld voor onze gewaardeerde klanten.

Wij accepteren retourzendingen en omruilingen binnen 30 dagen na de leveringsdatum. Om een vlotte retourzending of omruiling te garanderen, vragen we om alle artikelen terug te sturen in dezelfde staat als waarin je ze hebt ontvangen: ongebruikt, ongeopend, in de originele verpakking en met alle labels en labels eraan.

Het starten van het retour- of omruilproces is eenvoudig. Ga naar onze pagina Retourcentrum en voer uw bestelnummer en e-mailadres in. Geef een reden op voor de retourzending of omruiling en we zullen je door de rest van het proces leiden. U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.

In het geval van een bedrijfsfout, zoals een beschadigd product of het verkeerde artikel, nemen wij graag alle verzendkosten voor onze rekening. Als de retourzending of omruiling te wijten is aan persoonlijke voorkeur, is de koper verantwoordelijk voor de retourzending.

Om te ruilen, geeft u het artikel op dat u wilt ontvangen in plaats van het artikel dat u wilt retourneren. We zullen de omruiling onmiddellijk verwerken zodra uw geretourneerde artikel bij ons is aangekomen.

Elke retourzending wordt bij aankomst in ons magazijn geïnspecteerd. Zodra de staat van het artikel is bevestigd, gaan we over tot het retourneren of ruilen. Houd rekening met 5 werkdagen na ontvangst van de goederen om uw verzoek te verwerken.

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bedankt voor uw geduld en medewerking. We kijken ernaar uit om uw winkelervaring bij ons geweldig te maken!